Opel Astra Electric

De nieuwe Opel Astra Electric

Welkom bij de puurste Astra die we ooit hebben gemaakt. Alle gedurfde looks, hightech en krachtige stijl van de nieuwe Opel Astra nu 100% puur elektrisch. Verkrijgbaar als sportieve Hatchback en als veelzijdige Sports Tourer.

Tot wel 416 km*

Elektrisch bereik

30 minuten

80% opgeladen

156 pk

Systeemvermogen

*het bereik is op basis van WLTP-meting en in afwachting van definitieve homologatie

Pure vooruitgang

De verbluffende nieuwe Opel Astra Electric leidt de weg naar een nieuw tijdperk van autorijden. Hij combineert een zelfverzekerde houding met geavanceerde rijtechnologieën. De Opel Astra Electric heeft een emissievrije volledig elektrische aandrijflijn en is de essentie van vooruitstrevende Duitse techniek.

Astra Electric Neem de leiding

De rijervaring van de Astra betreedt een nieuw niveau. Rijd soepel en stil of geef gas en ontdek de sensatie van een onmiddellijke koppel. De nieuwe Opel Astra Electric is volledig geëlektrificeerd rijplezier. Verantwoord rijden was nog nooit zo leuk.

Exterieur visual
Exterieur visual

Astra Electric Sports Tourer Ruim en slim

Alle dynamiek en wendbaarheid van de Astra, maar dan met de veelzijdigheid die past bij jouw levensstijl en gezin. Een elektrische aandrijflijn gaat gepaard met een briljant rijgedrag en stabiliteit bij hoge snelheid, terwijl het innovatieve Intelli-Space systeem binnenin je alle ruimte geeft die je nodig hebt.

Nieuwe Astra. Puur Elektrisch

Stap in, schakel in en rij op jouw manier.
Configureer jouw Astra Electric vanaf april 2023 en de Astra Sports Tourer Electric vanaf najaar 2023.

Exterieur visual

Interesse in dit nieuwe model?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact