dgl en autobedrijf juurlink gecertificeerd als opel erkend schadeherstelbedrijf

Opel Nederland heeft Schadeherstelbedrijf DGL gecertificeerd als Opel Erkend Schadeherstelbedrijf. Dit is het resultaat van intensieve samenwerking met Autobedrijf Juurlink, de Opel Erkend Reparateur en dealer.

 

Deze samenwerking staat garant voor deskundig schadeherstel. Omdat elke reparatie volgens de fabrieksvoorschriften en met de voorgeschreven apparatuur wordt uitgevoerd, blijven de originele veiligheidsaspecten van de auto behouden. Bovendien voldoen Opel Erkend Schadeherstelbedrijven aan de strenge kwaliteitseisen die Opel stelt op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en milieuwetgeving. Verzekeraars als Achmea, met o.a. Centraal Beheer, FBTO, Interpolis en Averó, hebben inmiddels de keuze gemaakt voor Opel erkend schadeherstel.

Schadeherstelbedrijf DGL en Autobedrijf Juurlink worden continu getraind op specifieke Opel schadereparatie methoden, voorschriften en administratieve processen door General Motors Europe. In combinatie met Autobedrijf Juurlink als loketfunctie voor uw schades resulteert dit in een grote expertise op het gebied van schadeherstel en zeer specifieke Opel-kennis. Op deze manier maken zij het mogelijk u als klant een perfecte dienstverlening aan te bieden.

Heeft u schade aan uw Opel, meldt u zich bij Autobedrijf Juurlink. Wij zullen de schade afhandeling volledig van u overnemen, waarbij deze schade volgens de fabrieksvoorschriften zal worden gerepareerd bij Schadeherstelbedrijf D&L, met behoud van de fabriekscarrosserie garantie tot 12 jaar. Voor u als klant is er nog maar één adres: Dé Opel dealer samen met DGL!

Schadeherstelbedrijf DGL is eveneens aangesloten bij Schadegarant. Hiermee mogen zij voor vrijwel alle verzekeraars schade voor u afhandelen zonder eventuele consequenties voor uw eigen risico. Ook hiervoor zijn wij uw loket.