Vervangend vervoer mogelijkheden

Gedurende de tijd dat uw auto bij ons in onderhoud en/of reparatie is, maar ook tijdens het herstel van een eventuele schade aan uw auto, zorgen wij voor uw mobiliteit. Wij bieden u de volgende mogelijkheden aan als service:

Haal- en breng service binnen de gemeentegrenzen waar u woont of werkt.

Gratis (elektrische) leenfiets. Wij hebben ook een fietsroute voor u beschikbaar om het mooie Vechtdal te verkennen.   

De laatste Opel modellen als vervangend vervoer. Ervaar de nieuwste technieken en modellen. Van personenwagen tot een vervangende bedrijfswagen. (U betaald slechts € 25,00 per dag (incl. BTW) + de brandstofkosten)    

Wij brengen en halen u van en naar het centrum van Hardenberg; Met onze gratis voucher, goed voor een kop koffie of thee en een lekkere koek bij een lokale lunchroom, verblijft u in het mooie centrum van Hardenberg aan de Overijsselse Vecht om lekker te kunnen winkelen.   

U blijft gezellig in onze wachtruimte, waar u onder het genot van een kop koffie of thee gratis gebruik kunt maken van onze Wifi en de krant.
   

      

Wilt u gebruik maken van een vervangende auto? Reserveren is dan van belang om er zeker van te zijn dat de vervangende auto op het afgesproken moment aanwezig is.