Welkom bij Autobedrijf Juurlink

Ik heet u van harte welkom bij Autobedrijf Juurlink

Fijn dat u interesse toont in ons bedrijf. Ik ben Jos Warrink en vestigingsmanager van Autobedrijf Juurlink, gevestigd in Hardenberg aan de Overijsselse Vecht in het mooie Vechtdal gebied. Wij zijn Opel dealer en Eurorepar Car Service voor deze regio. Namens al mijn collega's heet ik u van harte welkom bij ons bedrijf.

Ons karakter:

Net als het gebied waarin wij wonen en werken, passen wij ook de normen en waarden toe in ons bedrijf die kenmerkend zijn in deze regio: gemoedelijk, een goede sfeer, korte lijnen, een "doe maar gewoon" mentaliteit, hard werken en vooral betrouwbaar. We doen wat we beloven, en houden niet van "praatjes". En dat tegen een concurrerend tarief.

Onze mensen:

Ons team bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring in de autobranche. Door hun kennis en kunde is uw (bedrijfs-) auto bij ons in goede handen. Daarnaast geven wij ook ruimte aan toekomstige talenten door ieder jaar voor stageplaatsen te zorgen. Onze vakmensen worden constant bijgeschoold op het hoogste niveau bij de Opel Academy en door middel van diverse autobranche gerelateerde cursussen.   

  


Wat hebben wij te bieden?

Wij zijn een Opel dealer en dus bieden wij het gehele aanbod in nieuwe en gebruikte Opel modellen. Personenauto's, bedrijfswagens, benzine, diesel, hybride en elektrisch. Maar wij zijn meer, want u kunt natuurlijk ook met ieder ander merk (bedrijfs-) auto bij ons terecht. Dit geldt ook voor onze werkplaats, waar wij zijn uitgerust met de meest recente uitleesapparatuur voor ieder merk. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid aanbod van prachtige occasions van verschillende merken.

Dit bieden wij:

* Personen- en bedrijfswagendealer voor verkoop en onderhoud/reparaties.

* Opgeleid en ingericht voor elektrische- en hybride systemen met eigen laadpalen.

* Airco service voor alle systemen (incl. de nieuwste systemen R1234yf)

* Erkend Schadeherstel voor Opel.

* Vervangende auto bij onderhoud en/of reparatie van uw auto. U betaald slechts een geringe vergoeding + de brandstof en rijdt eveneens in de nieuwste modellen van Opel.

* Gratis haal- en brengservice binnen de gemeentegrenzen, of hebt u liever een vervangende (elektrische-) fiets ter beschikking?

* Uw auto fris gewassen na een reguliere onderhoudsbeurt.

* Diagnose, onderhoud en reparatie met de meest moderne equipment.

* Uw auto fris gewassen na een reguliere onderhoudsbeurt.

* APK keuringen tot een totaal gewicht van 3.500 GVW.

* Onderhoudsplan voor elk merk en type auto. (vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden)

* Opel verzekeringen en financieringen.

* Private lease, financial lease of operational lease.

* Re-stylen van carrosserie.

* Verzekerde opslag van zomer- en winterbanden.

 

Ons motto:

Als stelling binnen ons bedrijf voeren wij het volgende motto: "Gewoon goed!" Hiermee bedoelen we dat u willen laten ervaren dat we meer voor u doen dan u wellicht verwacht. Dit kunnen kleine elementen zijn ten tijde van het bezit en gebruik van uw auto. Oftewel, op het gebied van mobiliteit willen wij u volledig ontzorgen. Of u nu een schade hebt en een schadeformulier moet invullen, een sterretje in de voorruit, u wilt uw winterwielen niet thuis hebben staan, u hebt een financieel vraagstuk over uw mobiliteit, of u komt gewoon voor een advies of een kop koffie: U bent van harte welkom aan de Koningsspil 6 en helpen u graag. Per slot van rekening bent u onze beste advertentie en daar zijn we trots en zuinig op.

Ik heet u namens al mijn collega's van harte welkom bij Autobedrijf Juurlink .

Jos Warrink

Vestigingsmanager