OPEL2GO

De optimale combinatie van een laag maandbedrag, flexibiliteit en zekerheid.

Rijdt u ook het liefst regelmatig in een nieuwe auto en dat met zo laag mogelijke maandlasten? En wilt u, in tegenstelling tot huren bij Private Lease, de auto op uw naam geregistreerd hebben en bezitten? Met Opel2Go kunt u zelfs elke 2 jaar in een nieuwe Opel rijden.HOE WERKT OPEL2GO?

Opel2Go werkt met drie simpele stappen:

 

STAP 1

Kies het model van uw voorkeur. Dit kan een voorraadmodel zijn maar ook een nieuw samengesteld model.

STAP 2

Geef de gewenste looptijd aan en hoeveel kilometer u verwacht te rijden.

STAP 3

Geef aan of u een andere auto wilt inruilen of zelf een aanbetaling wilt doen.Met deze informatie wordt uw maandelijkse aflossing en de gegarandeerde minimum inruilwaarde berekend. De inruilwaarde betaalt u niet. Enkel het verschil met de aankoopprijs. Daarom zijn de maandaflossingen zo laag. Op het einde kunt u uw auto inruilen tegen een nieuwe Opel. Wilt u liever blijven rijden of de wagen inleveren? Dat kan ook!EXTRA ZEKERHEID

 

Met Opel2Go weet u al op voorhand wat uw auto minimaal waard is aan het einde van de looptijd. Dat is zekerheid! In tegenstelling tot andere financieringen wordt er bij Opel2Go een gegarandeerde minimum inruilwaarde aan het einde van de looptijd afgegeven. Met deze garantie bent u beschermd tegen onverwachte waardedalingen op de occasion markt. Daarnaast zorgt de gegarandeerde restwaarde ervoor dat de maandelijkse termijnen lager zijn. Dit stelt u in staat  om extra luxe toe te voegen of in een grotere auto te rijden binnen eenzelfde maandbudget. Door vaker in een nieuwe wagen te rijden blijven ook de onderhoudskosten beperkt.

 DRIE MOGELIJKHEDEN AAN HET EINDE VAN DE LOOPTIJD

Aan het einde van de looptijd hebt u 3 keuzemogelijkheden:

 ONTDEK DE DEALS

Rijd snel weg in een van de voorraadmodellen en profiteer van de scherpe maandtarieven.

 

Opel Corsa

De nieuwe Opel Corsa

VANAF € 129/MND

De baanbrekende stadsauto die helemaal klaar is voor de toekomst,

met de opwindende techniek van een grotere auto.


Ontdek de nieuwe Opel Corsa

Bekijk onze voorraadmodellen

Opel Astra

De nieuwe Opel Astra

VANAF € 165/MND

De Astra is efficiënter, veelzijdiger en comfortabeler dan ooit.

Boordevol innovatieve techniek en met een nieuwe generatie motoren.


Ontdek de nieuwe Opel Astra

Bekijk onze voorraadmodellenONDERHOUD & GARANTIE

Opel2Go is te combineren met Lekker Duidelijk Onderhoud. Dan zit ook onderhoud, garantie en eventueel banden in een overzichtelijk abonnement per maand.

 

Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Finance gevestigd te Rotterdam (KvK nr. 33235784, AFM registernr. 12015032). Het jaarlijks kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet, hierin worden de totale kosten voor het krediet uitgedrukt als jaarlijks percentage van het totale kredietbedrag. Voor informatie over de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij uw Opel dealer, telefonisch bij Opel Finance (088-8866999) of kijk op www.opelfinance.nl/financiering/particulieren. Opel Finance behoudt het eigendom van de auto tot het krediet (inclusief de verschuldigde rente) is terugbetaald. Uw Opel dealer en Opel Finance geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Uw Opel dealer bemiddelt voor Opel Finance (en mogelijk ook voor andere kredietaanbieders) op basis van een contractuele verplichting. Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Finance. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Opel2Go, uitsluitend op niet-geregistreerde Opel Corsa en Astra modellen uit voorraad. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.